25 iun. 2012

Be Underground Podcast Series 007: Tulbure [TC Studio]Beunderground.ro aduce cu ocazia celui de-al saptelea episod al seriei, un mix semnat de Tulbure jumatatea duo-ului TC Studio , mix care vine cu un bonus de 55 de minute fata de cele 60 , durata obisnuita a unui podcast.Ca de obicei, i-am pus si cateva intrebari lui Matei aka Tulbure, artist care este solocitat din ce in ce mai mult in afara tarii.Spor la ascultat!!Mic interviu cu Tulbure:

1.Vinil sau Digital?
Mixul acesta cu viniluri

2.Proiectul tau TC Studio alaturi de Traian, este foarte apreciat, cum a inceput aceasta colaborare?
Colaborarea a inceput treptat, noi ne-am cunoscut prin 2005, la inceput traian se juca mai mult cu productia, si mai tarziu am zis sa incerc si eu. La TC Studio ne-am gandit abia prin 2010, dupa ce am inceput sa lucram impreuna si am strans niste material care sa ni se para cat de cat ok.

3.Sa ne asteptam la noi releasuri din partea voastra?
Urmeaza un remix pentru Sascha Dive, care va iesi pe BeChosen in cateva luni,si cateva releasuri solo (Traian pe Brouqade, si eu pe Colours)

4.Ce Dj ti-a influentat cel mai mult stilul abordat.
Ca influenta din Romania, o mare parte vine din directia rpr, iar de pe afara Daniel Bell, Sebastian Wilck, Traxx, etc. Dar influentele vin din foarte multe parti, si imi este greu sa stabilesc exact.

5.Cel mai tare gig recent, si de ce a fost asa special?
Cel mai tare gig recent a fost la inceputul lunii iunie, la Londra. Dar nu main eventul a fost special, cat afterul care s-a tinut intr-un mediu intim cu prieteni si lume deschisa si civilizata.

6.Ce nume ai vrea sa vezi pe la noi in viitor?
Mi-ar placea sa-l vad pe Pheek, care nu a fost niciodata la noi, in mare parte datorita costului zborului din Canada pana la noi.

7.Caracterizeaza-ti stilul prin condimente:)
Nu ma pricep la condimente, dar as zice ca uneori e mai dulce, alteori e mai amar.

8.La ce sa ne asteptam de la Tulbure in periada ce urmeaza?
La cat mai multe giguri, sper :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu