11 iun. 2012

Be Underground Podcast Series 006: Andrew Peter
Beunderground.ro revine cu episodul sase al seriei, un mix proaspat venit de la Cluj realizat de catre Andrew Peter.Cum nu ne place vorba multa spunem  doar ca mai jos avem un mic interviu cu Andrei,si va uram spor la ascultat!


1.Vinil/Digital?
Deocamdata digital.

2.Cum ti-ai inceput cariera de DJ?
Din dragoste pentru muzica . Nu din dorinta de a fi in pas cu , sa-i zicem " Moda " care este cel putin de ceva timp pe la noi . Din dorinta de a-mi impartasi ce simt pentru muzica tuturor . Un drumdestul de greu de parcurs pe meleagurile noastre dar facut cu mare placere.

3.Ce artist/artisti din sfera asta te influenteaza cel mai mult, si ce nume ai vrea sa vezi pe la noi?
In mare masura artistii din zona Detroit si Chicago , care dupa parerea mea aduc ,un sound cu o mare personalitate , insa am avut intotdeauna o slabiciune si pentru sunetul mai minimalist dar de calitate . Locuind in Cluj , nu pot sa zic ca am dus lipsa de evenimente , insa ar fi unii artisti pe care as vrea sa ii ascult nefiind nevoit sa calatoresc prea mult :)  Fred P , Anton Zap , Jus-Ed , Moody .

4.Referitor la scena din Romania, ce ai adauga sau ce ai schimba din peisaj...pentru a imbunatatii lucrurile daca crezi ca e nevoie?
Nu stiu daca adaugarea e o solutie pentru a imbunatatii , in unele momente am impresia ca trebuie eliminat ceva. Sunt destul de multumit de ce se intampla pe la noi , desi mai avem nevoie de multa educatie muzicala .

5.Caracterizeaza-ti stiulul folosidu-te de condimente:)
Hmmm . Sugar , spice and everything nice ? :)

6.Cateva cuvinte despre podcastul facut pentru beunderground.ro.
Sper ca il veti asculta cu aceeasi placere , care am avut-o si eu creandu-l :)

7.Stim ca ai pus muzica mai prin tot Clujul, inclusiv in Club Midi, votat cel mai bun club de pe meleagurile noastre,la ce sa ne asteptam de la Andrew Peter pe viitor?
Midi este chiar o amintire foarte placuta , pe care as repeta-o oricand .Nu sunt planuri mari , de la toamna sper sa colind putin tarisoara noastra frumoasa , cu voie si muzica buna , pentru cei cu inima deschisa :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu