28 mai 2012Be Underground Podcast Series 005: Morden


Beunderground.ro revine cu o noua editie a podcastului ,avandu-l in prim plan pe Morden, artist in plina ascensiune.Ca de obicei venim si cu cateva intrebari la care Morden ne-a raspuns. Putem sa mai spunem doar spor la ascultat! Enjoy!

1.Vinil/Digital?
Folosesc mai mult digitalul, dar nu exclud vinilul. Ambele mi se par că te fac un DJ complet.

2.Influente muzicale?In ce iti gasesti inspiratia cand esti in pupitru?
Nu mă pot defini. Dacă până de curând mă concentram pe puterea mea de a face oamenii să danseze, acum mă atrage mai mult să le ofer o experienţă, o trăire.

3.Ce DJ ai vrea sa vezi prin Bucuresti in viitorul apropiat?
Cât mai mulţi români care fac succes afară.

4.Ce parere ai despre scena locala de acum.Parti pozitive si parti negative?
Scena locală se împarte în trei categorii: cei de succes mondial, cei ce vin din spate puternic şi sunt foarte buni, şi vechii DJ, care nu se pot adapta evoluţiei.

5.Caracterizeaza-ti stilul ajutandu-te doar de condimente:)
Sunt pe cale de a-mi defini stilul. În toţi aceşti ani am trecut prin  multe: funk, disco, deep, minimal etc. Iar acum consider că etapa mea de sedimentare se va apropia de final.

6.Cateva vorbe despre podcastul tau pentru beunderground.ro.
Cum spuneam anterior, încerc să ofer ascultătorului o trăire, călătorie şi o izolare de 60 de minute. Sper că mi-a ieşit.

7.Pe unde te gasim in perioada ce urmeaza si la ce sa ne asteptam de la Morden pe viitor?
În prezent sunt rezident al Papiota Bar, iar în vară nu prea îl găsim pe Morden. Vara îmi oferă inspiraţie prin izolarea de tot ce am făcut în sezonul rece. Aşadar urmează o perioadă de studio, probabil un EP spre final de vară în cadrul proiectului Morden Maxwell, iar din toamnă apar şi primele gig-uri internaţionale.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu