16 apr. 2012

Podcast & interviu Luger exclusiv Beunderground.ro:


Be underground.ro revine cu al doilea episod al podcastului, ,un mix exclusiv de la Luger,
un artist al carui talent este incontestabil, dovada fiind mixul de mai jos .
Be Underground Podcast Series 002 este putin mai special deoarece avem cu douazeci de minute mai multa muzica de calitate! Play>Listen>Download!!


Luger ne-a raspuns si la cateva intrebari:

1.Vinil/Digital ce preferi?

Ma folosesc de ambele dar am un respect profund pentru vinil.


2.In ce artisti iti gasesti inspiratia..atat artisti din scena underground dar si mainstream ?

Influenta cea mai puternica a venit din partea lui DJ Hell, in prezent ma regasesc in soundul
impus de panorama bar si artistii care au avut ocazia sa activeze acolo atat rezidenti cat si invitati;
nume ca Tama Sumo, Jus-Ed, Levon Vincent reprezinta pt mine o directie in care vreau sa ma indrept.


3.Din ce in ce mai multi tineri artisti scot piese pe banda rulanta..te gandesti serios la productie?

Consider ca mai am multe de studiat domeniul in muzicii electronice inainte sa ma apuc serios de productie.Sant de parere ca motivul pentru care se grabesc multi sa dovedeasca ceva in productie e o lege nescrisa care te tine in spate ca dj atata timp cat nu ai si ceva productii in spate.
Rezultatul urmarii acestei asa zise conditii, e o suprasaturare de piese care nu spun nimic in mod deosebit si ilustreaza doar lipsa de cunostinte solide in domeniu si o lipsa de rabdare. Vad foarte multe exemple de productii si mixuri sub-mediocre,dar care au ajuns la un public mai larg fara alt merit decat un PR agresiv ce le-a impins intr-un mod artificial in sus;acest lucru e usor de facut in conditiile in care lipseste un public capabil sa distinga calitatea si autenticitatea de artificialitate si manierism.

4.Caracterizeaza-ti stilul ajutandu-te doar de condimente: )


Puternic picant cu un miez pufos profund si penetrant.

5.Cateva vorbe despre podcastul tau.

Am realizat acest set cu un principiu in minte, am vrut sa ilustrez ce inseamna pentru mine personal acest concept de "underground".

6.Unde te vezi peste 7 ani?


Afundat si mai tare in pasiunile care imi conduc viata.


Bio:


Activitatea mea ca dj a fost de la bun inceput legata de doua lucruri.Primul este apartenenta mea la SayHello, o platforma artistica la care a pus bazele un bun prieten de al meu care acum locuieste in Munchen
si al doilea element dorinta de a organiza evenimente care sa ofere o alternativa la ce exista deja, la inceput in Timisoara, acum in Bucuresti, am avut privilegiul sa cunosc oameni capabili si talentati cu care incep o
serie de evenimente unde sa promovam muzica si orice alte elemente artistice ce noi le simtim ca fiind de valoare. In prezent platforma SayHello s-a materializat pentru a doua oara in Timisoara la Club Zambara, intr-o petrecere atent coregrafiata cu decor compus din sculpturi si picturi ai artistilor timisoreni si muzica propusa de mine si colegii mei dj din acest proiect. In Bucuresti activez intr-un proiect care se numeste Chameleon Events, santem la 5-a editie si mai avem multe de spus pentru cine ne cauta si vrea sa asculte.

Luger pe facebook: https://www.facebook.com/LugerDj

SayHello: https://www.facebook.com/sayhello.recordlabel

Chameleon Events: https://www.facebook.com/AcidChameleon

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu