26 apr. 2012

BACKYARD WEKEND
23-24IUNIE 2012, ORA 20:00
COMPLEXUL STUDENȚESC TEI
(STR. OLTEȚULUI, NR. 30)
BACKYARD WEEKEND 2012
In 2012 COLOR isi propune un BACKYARD WEEKEND mai variat, mai consistent si mai cald. Cele 48 de ore de muzica neintrerupta ale editiei precedente se vor comprima anul acesta in 30 de ore de live act-uri si dj set-uri aproape in exclusivitate internationale.

Anul trecut, BACKYARD WEEKEND deschidea vara cu o petrecere la piscina, in aer liber: muzica fara oprire timp de 3 zile cu legenda din Detroit - THEO PARRISH, alaturi de FISH GO DEEP, MOCK & TOOF, VAKULA, JEREMY UNDERGROUND PARIS si 13 artisti autohtoni.

De aceasta data va fi un weekend sub clar de luna, din nou la piscina, intr-o atmosfera calda şi familiara, cu o paletă vastă de muzicieni cunoscuţi, dizolvată exotic în peste 30 de ore de muzică excepţională: PATRICE, GRANDMASTER FLASH, AQUARIUS HEAVEN, FOALS dj set, GOLDIE, SOFA SURFERS dj set, ROBERT OWENS dj set & live vocals, WAREIKA, DEETRON,  KRYSTAL KLEAR, DAUWD, LAPALUX, DOUGLAS GREED, ALEX DEFORCE, JAZZ NEVERSLEEPS, Bogman, Khidja, Fouchat, Giuser.

A doua ediţie BACKYARD WEEKEND este prezentata de ABSOLUT VODKA si va avea loc în Bucureşti, in Complexul Studentesc Tei (Str. Oltetului, nr. 30), intr-o locatie nou amenajata pe malul lacului.

„ABSOLUT VODKA alege mereu evenimente non-conformiste care aduc ceva nou si fresh. BACKYARD WEEKEND este pentru noi nu doar un weekend cu cea mai buna muzica, dar si un nou motiv sa fim aproape de oameni creativi si cu personalitate. Un mix perfect pentru doua zile memorabile si cel mai bun motiv pentru ABSOLUT VODKA sa faca parte din acest eveniment alternativ”, potrivit reprezentantilor Pernod Ricard.


LINE UP
PATRICE
GRANDMASTER FLASH
GOLDIE
SOFA SURFERS dj set
ROBERT OWENS dj set & live vocals
DEETRON
FOALS dj set
AQUARIUS HEAVEN 
WAREIKA 
KRYSTAL KLEAR
DOUGLAS GREED
DAUWD
LAPALUX 
ALEX DEFORCE
JAZZ NEVERSLEEPS
Bogman
Fouchat 
Khidja 
Giuser


BILETE
Abonamentele pe ambele zile (in numar limitat) vor fi distribuite în reţelele Eventim, Myticket şi Bilete.ro: Online pe www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti, Oficiile Posta Romana semnalizate Bilete.ro, Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu.

Pretul abonamentului pe ambele zile variaza in functie de data achizitiei:
-       200 abonamente în avans la preţul de 60 LEI
-       400 abonamente în avans la preţul de 80 LEI
-       1000 abonamente în avans la preţul de 100 LEI

Bilete la intrare:
-       Sambata incepand cu orele 20:00 - 60 LEI (Acces valabil pana duminica, ora 12.00)
-       Duminica intre 12:00 si 18:00 – 40 LEI (Acces valabil pana la finalul evenimentului)
-       Duminica incepand cu orele 18:00 – 60 LEI (Acces valabil pana la finalul evenimentului)DETALII
Data: 23-24 iunie 2012, orele 20:00
Organizator: Color – www.coloring.ro
Locatie: Complexul Studențesc Tei
Adresa: Str. Oltețului, Nr. 30
Acreditari presa si parteneriate: mihai@coloring.ro
Informatii: dan@coloring.roLINK EVENIMENT FACEBOOK:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu